Om

Ekonomi Forum är partipolitiskt obunden publikation som kommenterar ekonomi och nyhetsflödet. På den politiska kompassen ligger vi en bit högerut då vi misstror den stora statens apparatur och skattepolitik. Vi skriver främst om råvaror, kryptovalutor, bostadsmarknaden, Stockholmsbörsen, samt att vi tar breda svepa över den globala marknaden.

Våra skribenter

Laman

laman

Om finansiell frihet och självförverkligande var en religion så skulle Laman vara vår religiöse överstepräst. Han har sparat och investerat i aktier och fonder i över 20 år och sade upp sig från sitt chefsjobb inom svensk verkstadsindustri för ett år sedan för att bara ägna sig åt sina investeringar. Ett beslut som han inte ångrar i dag. Laman kommer främst att rapportera om Stockholmsbörsen och eventuellt börserna i våra grannländer. Även insiktsfulla analyser av svensk ekonomi samt bostadsmarknad kan ni se fram emot från honom.

 

Gekko

orig4 60

Asienpendlare som har både vunnit och förlorat pengar på olika marknader. Levde stadigt och gott på valutahandel i en massa år. Jobbar vid behov och tittar på marknaden med glasögonen inställda på macro. Är väldigt skeptisk till varje form av socialism vilken ni kommer få se i hans kommentarer om detta.

Annonser