Lars Ohly får kommunist behandlingen

lars-ohly-affarsvarlden-700

Lars Ohly en av Sveriges värsta hycklande pissluffare lämnar sitt gamla landsförrädarparti Vänsterpartiet.

Ohly som har gjort sig känd inte bara av att vara landsförrädarpartiet Vänsterpartiets ledare utan även av att blivit ledsen när Berlinmuren föll och för att ha visat sin snopp på instagram. Han var även en motståndare av friskolor när hans egna gick barn gick på friskolor långt ifrån förorternas skolors faror.

Men i och med #metoos framfart som avslöjade vänstermän (”män”) som våldtäktsmän ( Virtanen, Alex Bengtsson med flera) så har Ohly också ertappats av att var en fara för kvinnor. Anklagelser mot honom har uppkommit, han skall ha försökt att fulragga på en kvinna under ett kommunistmöte.

Han var gift vid tillfället och troligen på bästa vänstermaner berusad. Alkoholism har en lång historia i vänsterpartiets toppskikt. Lars Verner och Gudrun Schyman spottade ju inte inte glaset direkt. Han har nu fått kalla handen av partiet han brukade leda och har därefter valt att lämna det.

I en gnällig  kommentar på SVT skriver han

Jag har bett såväl den berörda kvinnan som min fru om förlåtelse och har sökt professionell hjälp för att det inte ska upprepas.

För Vänsterpartiets verkställande utskott (här kallad partiledningen) var detta inte tillräckligt. Ansvaret för att kontakta mig lades på den biträdande partisekreteraren.

Inte en enda gång har hon – eller någon annan i partiledningen – frågat efter min version av vad som hände den där kvällen. Ingen – utom denna biträdande partisekreterare – har för övrigt ens talat med mig någon enda gång under hela processen. Det kan man tycka är lite udda.  

När jag i ett telefonsamtal med biträdande partisekreteraren fick veta att jag inte var välkommen på partiarrangemang trodde jag att jag var utsatt för ett bisarrt skämt.

Ännu mer trodde jag att hon skojade när hon sa att jag ju ”kunde bli sjuk” under partikongressen så behövde ingen få veta att jag var portad. Jag svarade ”som de gjorde i Sovjetunionen, menar du?”.

Det är historiens ironi att du beklagar den patologiska behandlingen kommunistpartiet ger dig i denna stund. Sovjetunionen som du älskar så mycket hade som en vana att sjukdomsförklara sina meningsmotståndare…och nu drabbar det dig.

Miljoner offer för kommunismens brott skrattar åt dig från andra sidan graven.

/Gekko

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s